Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos téměř beze všeho

Čerstvý losos je podle tohoto receptu upravený tak, aby si plně zachoval svou přirozenou chuť. Filet zbavený kůže pokapeme citronovou šťávou, pouze minimálně osolíme a krátce opečeme na pánvi. Servírujeme s bramborem nebo jen se zeleninovým salátem.

Hodnocení receptu je 5,0 (45×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 18 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 8 min bez doby odležení

18 min (10 min příprava + 8 min tepelná úprava, bez doby odležení)

24. 11. 2009 14:21

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Losos sám o sobě má výbornou chuť - není třeba ho ani solit nebo jinak ochucovat. Tuku má v sobě taky dost, po upečení na pánvi zbyly cca 2 lžíce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Díky

24. 12. 2011 16:04

Právě přemýšlím, jak si udělám lososa k večeři, nemůžu smaženého kapra. Tuhle jednoduchou úpravu zkusím a moc se těším.

Hella Hella (moderátorka)

8. 5. 2010 21:07

Nikdy z žádné ryby, nesundavám kůži, naučila jsem se to v Norsku. Navíc, upečená kůže z lososa je vynikající! Zkuste to. ;-):yes:

Dasenka

8. 5. 2010 20:40

Lososa miluji a takhle přírodně je nej... ;-):yes: posílám bodík

magdalenka magdalenka

27. 11. 2009 10:34

Paprička,súhlasím, určite platí, že menej je v tomto prípade viac!
+

Pejli Pejli

26. 11. 2009 22:04

tenhle opravdu vypadá šťavnatě!! :-K mě se párkrát stalo, že se mi vysušil a není to vončo !! Papričko, plusík letíííííííí :yes:

Lusinda79

26. 11. 2009 21:25

Super, já si rozpálím troubu na max a vypnu.Lososa opeču z obou stran max minutu a vložím i s pánví do rozpálené trouby, po deseti minutách máte luxusní šťavnaté masíčko.:yes:

Eliza Eliza

26. 11. 2009 21:19

;-) mňam...:-p:-p:-K +

Jenda1 Jenda1

24. 11. 2009 22:17

Tak to je šťavnatý lososový steak:yes:. :-!:-)):yes::yes::-K +6

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 11. 2009 19:08

Krásná, šťavnatá rybička:-p:yes:

bara.it bara.it

24. 11. 2009 15:13

Delam podobne a tak ti muzu s klidnym svedomim dat i bodik:yes:4:yes:

pipre pipre

24. 11. 2009 15:06

Papriko, krásná fotka a já osobně také využívám různých úprav, ale nejčastěji ji dělám takto.:yes:+3.

Eviik a Miira Eviik a Miira

24. 11. 2009 14:59

Jo taky ho dělám takhle jednoduše:yes:;-)je to tak nejlepší,aspoň pro mě a k tomu tu dušenou zeleninku:-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

24. 11. 2009 14:39

Ano,přikláním se k tomu,že losos v této úpravě je opravdu nejlepší.Můžou se k němu dělat různé dresinky,omáčky atd.Ale tak to ho máme rádi i my.:-p;-)Dávám bod :yes:
A to není za to, že se špagi přimlouvá.:-D:-))Ale recept si to zaslouží.:-))

spagetka spagetka

24. 11. 2009 14:24

Tohle je moje nejoblíbenější úprava snad u všech ryb ... jednoduchá, přitom vynikne každá ta rybička :-p:-p:yes::yes:, škoda že jen jeden bodík, právě v jednoduchostí je umění :yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: losos recepty recepty losos nejlepší recepty losos nejlepší recept na lososa losos recept příprava lososa úprava lososa recept losos recepty z lososa recepty losos na pánvi nejlepší recepty z lososa příprava lososa na pánvi losos na pánvi recept na úpravu lososa úprava filet z lososa recept na lososa jak udelat lososa jak upravit lososa recepty na lososa recepty na pripravu lososa

Suroviny: losos, šťáva citronová, sůl

TopRecepty.cz

Losos téměř beze všeho

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZL4