Pangas trochu jinak

Ryby Doba přípravy: 55 minut 2 názory

Ryby Doba přípravy: 55 minut 2 názory

Suroviny 4 - 6 porcí

1 kg Filé pangasia
1/4 l Smetana na vaření
300 g Zeleninová směs se žampiony mražená
100 g Másla
Grilovací koření na ryby
snítka Libečku

Postup přípravy receptu

  1. Zapékací misku vymažeme kouskem másla. Na dno rozprostřeme polovinu mražené zeleniny. Filety mírně osolíme, posypeme grilovacím kořením, vložíme na zeleninu do mísy a zasypeme zbytkem zeleniny. Na vše poklademe plátky másla a přidáme snítku libečku.

  2. Pečeme v troubě asi 20 minut při 200°C.

  3. Vyndáme snítku libečku, zalijeme smetanou a dopékáme ještě tak 10 minut.

  4. Pangase jinak podáváme s přílohou podle chuti. Dobré jsou hranolky, nebo americké brambory

Komentáře k receptu Pangas trochu jinak

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Taky dobře znějící recept,vypadá to moc dobře fotky Eli jsou lákavý.:-p:-KDávám bod:yes::-K

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    Výpek se zeleniny a ryby jsem smíchala se smetanou a zahustila lžičkou mouky :yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: pangas příprava pangase pangas recepty pangas v troubě příprava pangas recepty pangas pangas příprava filé recepty pangas mražený pangas pangas se zampiony recept pangas pangasius recepty priprava mrazenych ryb pangas recept příprava mraženého pangase pangasius na másle mražený pangas na másle příprava pangasia pangas filety recept připrava ryby pangas