Kapr se slaninou na bramborách
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr se slaninou na bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxW5
Moje poznámka
Kapr se slaninou na bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxW5
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 16 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 17 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 18 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špízy s marinovaným masem
michaelatomastikova999 před 10 minutami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
Petule123 před 26 minutami
Větrníky - habáni
wimra před 1 hodinou
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
chodura.bronislav před 1 hodinou
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 9 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 10 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 12 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 12 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 12 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 12 hodinami
Tématické fráze:
kapr se slaninou,
recep na kapra,
babicovy dobroty recepty kapr,
kapr na slanině,
jak se peče kapr s kůží,
recep kapr,
babicovy dobroty kapr,
řízek z kapra z kůží,
kapr s bramborem,
kapr recep,
kapr s kůží,
kapr na bramborech,
kapr a brambory,
kapr s brambory,
kapr na bramborach a smetane,
recep na kuže na smetane,
recept kapr s kuzi,
kapr na slanin,
kapr se slaninou recept,
kapr smetana brambory
Suroviny:
kapr,
brambory,
slanina anglická,
smetana,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
olej,
petrželka
Komentáře (5)
ryb mam dost tak rad vyskoušim nove toto mne překvapilo jelikoš sem rybař ktery ryby moc nemusi ale taktoje snim řeb bych že duležite je napřed prořezat kosti ve filetě aby byl bez kostiwww.trebonskykapr.cz/video-prorezavani-kosti-u-filetu žena ryby muže deně tak kosti prořezavame pok si teprve pochutnate narybým mosu bez kosti tento recep supr