Postup přípravy
Krok 1: Filé uvaříme v osolené vodě, po vychladnutí rozmačkáme vidličkou, smícháme s majonézou a bílým jogurtem, dochutíme citronem, špetkou cukru a kapkou worchesteru.
Zveřejněno 24. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná humrová pomazánka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nnv
Moje poznámka
Falešná humrová pomazánka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nnv
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 1 hodinou
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 3 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 3 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 4 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 4 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 5 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 5 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 5 hodinami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 6 hodinami
Tématické fráze:
cerelová pomazánka,
falešná krabí pomazánka z mrkve,
humrová pomazánka na chlebíčky,
pomazánka z filé,
cerelový salát,
recept na falešnou humrovou pomazánku,
recept na humrovou pomazánku,
falešný humrový salát z celeru,
humří salát,
humrová pomazánka z krabích tyčinek,
humrový salát,
falešný krabí salát,
pomazánka z filé a celeru,
nepravý humr,
humrový salát z celeru,
falešná majonéza,
humrova majoneza,
krabí pomazánka z filé,
pomazanka chatka ,mrkev,celer...,
falešná humrovka
Suroviny:
filé,
sůl,
majonéza,
jogurt bílý,
citron,
cukr,
omáčka worcesterová
Komentáře (4)
Mrkev (ani cukr) jsem nepoužil a nasládlé to bylo ažaž...
No, možná proto, že jsem místo filé použil humra (z plechu)
***
Mazal jsem bohatě na čtyři tenké plátky veky a k dokonalosti dotáhl měsíčkem z cibule a půlměsíčkem citronu (i s kůrou)
K tomu François de Rozay (Kaufland)
Obého bylo taktak akorát pro dva k výročí...