Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová krkovice v bazalkovém zelí

Hodnocení receptu je 4,6 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

16. 1. 2010 15:37

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie980 kJ / 234 kcal
Bílkoviny12,31 g
Tuky4,83 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,00 g
Sacharidy27,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Já k zelí dělal houskový knedlík z mikrovlnky.

http://www.toprecepty.cz/recept/5262-knedlik-rychl...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

16. 1. 2010 18:03

Neviem či ten pekáček nevyzerá ešte lepšie ako to výsledné jedlo:-Dale dala by som si hneď,krkovičku už mám nachystanú,len teraz čo z nej urobiť:-//Toľko výborných receptov...ale Tomáš,bazalkové zelí to asi vyhrá,potom ti dám vedieť ako chutilo;-)

thomassinno thomassinno

16. 1. 2010 17:50

Díky Jani :-8:-8:-K

savlinka savlinka

16. 1. 2010 17:26

TOME,mňam...vypadá to skvěle

thomassinno thomassinno

16. 1. 2010 17:16

Ruženko, právě že nešpiníš další hrnec na zelí, je to fakt výhoda, a moc chutné ;-)

ruzena ruzena

16. 1. 2010 16:01

Tome,to vypadá moc chutně:-p a navíc jen z jednoho pekáčku celý oběd,to je výborné:yes:určitě to je mňamka a máš to za boda+4:yes::yes:

thomassinno thomassinno

16. 1. 2010 15:59

Miruš díky za upozornění, už jsem to napravil ... nenapadlo mně to :-D

mirca75 mirca75

16. 1. 2010 15:56

Tomáši:-)zvláštní kombinace,která by u mé rodiny bohužel neprošla;-( (u mě ano:-p),ale jinak finální talíř vypadá moc pěkně:-p.U tebe musí být potěcha baštit:-p.Jen jestli smím - prohoď si fotečky-jinak ti bude běhat v náhodných pekáček;-)(i když se slibným obsahem:-p).

thomassinno thomassinno

16. 1. 2010 15:51

Ivanko, je to moc dobré ... přemýšlel jsem , jaké koření použít, když jsem toto zelí dělal poprvé, a osvědčilo se:-8
Děkuju za bodíky a hezké komentáře :-K

Ivana79 Ivana79

16. 1. 2010 15:49

Moc zaujímavé:-Ookoreniť kyslú kapustu bazalkou by ma teda v živote nenapadlo,ale môže to byť dobré,ukladám:-):yes:Neviem čo skôr variť:-//:-))

Bibinka Bibinka

16. 1. 2010 15:44

Tome, tak teď jsem na vážkách, chtěla jsem zítra dělat Segedínský guláš a ty přijdeš s tímhle:-Oto je teda dilema;-) Každopádně máš ode mne 3.bodíka:yes:

ivulinka ivulinka

16. 1. 2010 15:40

Mňamková záležitost;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bazalkové zelí krkovice na zeli krkovice z divočáka recept pečený divočák vepřová krkovice na zelí krkovice z divočáka vepřova krkovice knedlik zeli pečená vepřová krkovice vepřová krkovice na kysaném zelí krkovice zelí krkovice se zelim vepřová krkovice recepty vepřová knedlik zeli krkovička na zelí houskovy knedlik v mikrovlne troube knedlík v mikrovlné troubě krkovice na kyselem zelí krkovice v zelí veprove knedlik zeli krkovička z divočáka

Suroviny: krkovice vepřová, zelí kysané, cibule, olej, sůl, pepř, koření vepřová pečeně, bazalka čerstvá, vývar

TopRecepty.cz

Vepřová krkovice v bazalkovém zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/81Ll