Pepův výživný chléb

pepab Kuchař: pepab

Doba přípravy: 3:40 1 porce Domácí pekárna 8 názorů

Suroviny

400 ml vody
100 ml mléka
100 g tvrdý sýr
cibule
žampiony
červená paprika
40 gramů oliv
1/2 kostky droždí
300 g hladké mouky T 650
200 g celozrnné mouky
200 g žitné mouky
2 kávové lžičky soli
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a použijeme program č.2, hmotnost 1Kg.

Poznámka

Chléb je pro rychlejší spotřebu, možno zmrazit / po rozmrazení je jako čerstvý/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pepův výživný chléb

  • pepab pepab(neregistrovaný)

    Ivanko na receptu je čas 3:40, tedy mezi a myslím ža na pekárně se dá čas přidat, nebo předčasně vypnout.
    Tenhle chlebík za pokus fakt stojí.:yes:

    Odpovědět

  • Ivana64 Ivana64

    Pepo, jak dlouho trvá tvůj program č.2? Já mám např. dvě pekárny a jedna má č.2 - Bílý 3:35 a druhá má č.2 - celozrnný 3:50 :-O

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Nehledě na to, Jaruš, že tady těch mouk máme fakt poskrovnu a to jen proto, že jsem se o to zasadila já. Takže bych si asi měla okopírovat to, co mi spagetka nabízí na odkazu, přijít do Alberta a říct manažerce, aby byla tak hodná a objednala tyto mouky. Myslím, že by chudera už šla raději do důchodu ze mne, po zkušenosti se šmakounem a pod. Já neříkám, že kdybych zašla do Kauflandu, nebo Tesca, že by to tam neměli, já jen fakt nechci kopírovat tento recept, který se mi mimochodem moc líbí a chodit s ním po obchodě a zjišťovat, jaké která mouka má číslo:-/

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Pepo, já bych se přimlouvala za používání názvů, které jsou běžně v obchodní síti. Mouka s číslem má význam pro profesionály, v běžném obchodě na vás budou koukat jako na blázna, až jim řeknete, že chcete mouku T650. A ne každý převod na normální názvy zvládá;-)U receptáře, který jsem dostala k pekárně, je taky tohle číselné označení, takže je mi na nic:-S A ještě si myslím, že ne všechny pekárny musí mít stejné číselné označení programů...co když u jiné pekárny program č. 2 je něco jiného:-?:-/

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Jani R. - T 650 - Pšeničná mouka hladká polosvětlá, pro pečení chleba jsou vhodnější mouky s T650. a jinak mrkni sem - jsou tam číselné typy a vysvětlení, co to je za mouku a k čemu je dobrá http://www.pekarny.unas.cz/typy_mouky1.html;-);-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    pepab jenže já vidím v obchodě například polohrubou, hladkou, hrubou, špaldovou, žitnou jemně mletou, žitnou celozrnnou, pšeničnou jemně mletou, pšeničnou hrubou. Nějak se asi nezaměřuji na to, jestli je polosvětlá, světlá, nebo tmavá.

    Odpovědět

  • pepab pepab(neregistrovaný)

    mouka T650 je polosvětlá mouka běžně ke koupi a celozrnná se běžně prodává jemná. Velký výběr je např. v Kauflandu.:-))

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Prosím, mouka T 650 je která? Asi bych to měla vědět, ale fakt nevím a i ta celozrnná je myslím víc druhů, ne? Můžeš to upřesnit všechno? Jinak bych řekla, že to může být skvělý chleba.;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: mouka t650 číselné označení druhů mouky číselné označení mouky mouka t 650 mouka typ 650 typy mouky označení mouky mouka hladká polosvětlá mouka polosvětla t650 kolik druhu mouky mouka 650 pšeničná polosvětlá t650 mouka hladká t650 mouky t650 pšeničná polosvětlá mouka recepty číselné druhy mouky recept na cleba t pekarny z celozrne spaldove mouky peceni z mouky t650 mouky dle číselného označení k cemu skvarkovy chleb

Zapomněl/a jsem heslo