26 jablečných moučníků: Ochutnejte ty nejlepší koláče, záviny a buchty na plech
Poslední zásoby loňských jablek můžeme zužitkovat do celé řady chutných moučníků. Nejběžnější a snadno dostupné ovoce je skvělým základem tradičních koláčů, řezů, závinů a nepečených dezertů. Máme pro vás výběr těch nejoblíbenějších, tyto dobroty vás jistě nadchnou.
Do moučníků se hodí chutná jablka, měla by být dobře vyzrálá a šťavnatá. Jen výborné, zdravé a kvalitní ovoce dá vzniknout lahodným moučníkům. Kyselejší jablka více přisladíme, ale sladká jablka mnoho cukru nepotřebují. K vylepšení chuti jablečných moučníků často používáme vlašské ořechy, rozinky a skořici. Nejčastěji z jablek pečeme různé jablečné záviny a štrúdly, ale strouhaná jablka lze také s úspěchem přidávat do těst a sladkých náplní.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Jablečný pudink
- Nepečený jablečný dort
- Jablečný dortík se skořicovou pěnou - nepečený
- Křehký jablkový koláč
- Jablkový perník
- Jablečný závin bez kynutí
- Křehký jablečný závin
- Jablečný štrúdl z domácího těsta
- Jablečný linecký koláč
- Cukrářské jablečné řezy
- Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy (bezvaječné)
- Jablečné řezy s kokosem a smetanou
- Jablečné řezy naruby - zase trochu jinak
- Tvarohovo-jablková bábovka
- Jablečný koláč s pudinkem a piškoty
- Ořechovo-jablečný koláč II
- Jablečná roláda - rychlá
- Jablečné koláče
- Čokoládovo - jablečný moučník
- Mufiny z jablečného těsta
- Rychlá buchta z jablečného pyré
- Jablkový zázrak
- Hraběnčiny výborné řezy
- Jablečný cheesecake
- Jablečno - makový dezert
- Jablečný koláč s ovesnými vločkami
1/26
1/26
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 9 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Přečtěte si Zobrazit více
3D dorty se svým tvarem podobají skutečným předmětům a přitom báječně chutnají
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Jak správně zabalit štrúdl, aby nevytekla náplň? Poradíme, jak na jednoduché a rychlé balení
Komentáře