Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 606 kJ / 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,57 g |
Tuky | 11,62 g |
Vláknina | 14,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 50,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh lososovitý s lehce pikantní zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zo2q
Moje poznámka
Pstruh lososovitý s lehce pikantní zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zo2q
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 55 minutami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 6 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 19 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 4 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 4 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 4 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 4 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 4 hodinami
Tématické fráze:
pstruh lososovitý v troubě,
pstruh lososovitý,
růžový pstruh,
pstruh lososovitý recepty,
pstruh lososovitý recept,
pstruh lososovitý v papilotě,
pstruh růžový,
filet ze pstruh lososovitého v papilotě,
tatarak z uzeneho pstruha,
pstruh v troubě,
syrový pstruh recept,
recept pstruh lososovitý se špenátem,
pstruh lososovitý se zeleninou recept,
marinovaný pstruh syrový,
pstruh lososovitý na zelenině,
uzený pstruh lososovitý recept,
pstruh lososovitý pečený,
pstruh se zeleninou,
syrový pstruh lososovitý,
recept na růžového psruha
Suroviny:
pstruh,
citron,
víno bílé,
olej olivový,
rozmarýn,
sůl,
brambory,
celer řapíkatý,
mrkev,
pepř růžový,
olej olivový,
ocet vinný,
med,
sůl
Komentáře (2)