Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 997 kJ / 1 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,87 g |
Tuky | 38,63 g |
Vláknina | 16,34 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 350 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 57,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí daube
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5DZ
Moje poznámka
Hovězí daube
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5DZ
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 9 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 1 hodinou
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 1 hodinou
Veselé muffinky
Natkaaa před 3 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 3 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 4 hodinami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 7 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 7 hodinami
Tématické fráze:
řapíkatý celer recepty,
vepřové daube,
hovězí čína,
recept řapíkatý celer,
čína z hovězího masa,
celer řapíkatý recepty,
hovězí čína recept,
hovězí doube,
hovězí maso na víně,
hovězí roštěná na víně,
cina z hoveziho,
recepty z řapíkatého celeru,
recepty řapíkatý celer,
řapíkatý celer-recepty,
řapíkatý celer recept,
roštěná na červeném víně,
hovězí po čínsku,
celer řapíkatý recept,
roštěná na pepři,
plec brokolice
Suroviny:
maso hovězí,
mouka hladká,
cibule,
česnek,
celer řapíkatý,
paprika sušená pálivá,
mrkev,
sůl,
pepř drcený,
olej olivový,
bobkový list,
rozmarýn čerstvý,
rajče cherry,
protlak rajčatový,
víno červené suché,
voda,
tabasco,
cukr,
ocet
Komentáře (14)