Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 558 kJ / 372 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,19 g |
| Tuky | 3,35 g |
| Vláknina | 23,34 g |
| Cholesterol | 6 mg |
| Sodík | 68 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 62,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očistenú tekvicu nastrúhame na hrubé rezance (skôr hranolčeky), paradajky narežeme na kocky.
Krok 2: Na troche oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme tekvicu a paradajky, osolíme, okoreníme a dusíme 10 min.
Krok 3: V mlieku rozhabarkujeme múku, vlejeme do zeleniny a ešte 10 min pomaly varíme.
Krok 4: Dochutíme cukrom a octom na príjemnú sladkokyslú chuť a sekaným kôprom.
Podávame s akýmikoľvek fašírkami a zemiakmi, príp. len chlebíkom.
Podávame s akýmikoľvek fašírkami a zemiakmi, príp. len chlebíkom.
Zveřejněno 11. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tykvový prívarok s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4wjx
Moje poznámka
Tykvový prívarok s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4wjx
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 3 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 6 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 7 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 9 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 15 minutami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 33 minutami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 37 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 51 minutami
Svíčková na smetaně
Sirael před 1 hodinou
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 1 hodinou
Linecké smajlíky
Evculina84 před 1 hodinou
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 2 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak se řekne slovensky dýně,
jak se řekne slovensky patizón,
jak se rekne slovensky lilek,
jak se řekne slovensky :ocet,
jak se řekne česky paradajky,
maslova tekvice recepty,
privarok z maslove dyne,
privarok s patizonu,
láďa hruška mocarela,
mocarela hrušky ládi
Suroviny:
tykev,
rajče,
cibule,
olej,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
cukr,
ocet
Komentáře (9)
Pozri na dyne, tekvice a pod plody tu : https://www.toprecepty.cz/clanky/368-moje-dyne/
Magduška, ako rada by som sa s tebou podelila