Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 954 kJ / 2 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 203,73 g |
| Tuky | 152,22 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 521 mg |
| Sodík | 557 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 9,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krkovici nakrájíme na 250 g velké plátky, okořeníme, necháme nejméně 2 hodiny odležet v chladu a poté zaprášíme mírně moukou
Krok 2: Do pekáčku vymazaného sádlem dejte krkovičku dostatečně okořeněnou solí, pepřem a divokým kořením (dle vaší chuti), přidejte fefe, hřiby, podlijte silným vepřovým vývarem a přikrytou dejte do trouby vyhřáté na 220°C.
Krok 3: Až je maso poloměkké, začněte podlévat vínem a dopečte.
Zveřejněno 27. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelská krkovička na červeném víně, hřibech a sušených feferonách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lgyV
Moje poznámka
Ďábelská krkovička na červeném víně, hřibech a sušených feferonách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lgyV
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 2 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 13 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 17 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 39 minutami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 1 hodinou
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 1 hodinou
Likérové špičky
Klanic před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 1 hodinou
Posvícenské ořechy
Hannca před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 1 hodinou
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 1 hodinou
Kuře pečené s batáty, mrkví a sušeným ovocem
Wikki před 2 hodinami
Zdravé celozrnné sušenky
káťa před 2 hodinami
Tématické fráze:
krkovička na červeném víně,
krkovice s divokého divokého prasete,
vepřové maso, sušená rajčata, hřiby,
krkovička z divokého prasete,
ďábelská krkovice,
krkovička na víně,
krkovice z divokého prasete,
kuře na na hřibech a na na víně,
krkovicka na zelenine cervenem vine,
krkovice na zelenině recepty,
krkovička nahřibech,
krkovice na červeném víně,
hovezi na vine a hribech,
pečená vepřová krkovice na hřibech,
divoke prase krkovice recepty,
hovězí na hříbech recept,
priprava krkovicky z divokeho prasete
Suroviny:
krkovice vepřová,
sádlo,
koření divoké,
houby,
feferonka čerstvá,
vývar vepřový,
víno červené,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (4)