Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Srnčí maso je velice jemné, s nízkým obsahem tuku. Srna je jedno z nejmenších druhů zvěřiny s průměrnou váhou 12-15kg. Dopřejte masu na červeném víně čas, který potřebuje. Odměnou vám bude nevšední gurmánský zážitek.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8Mn
Moje poznámka
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8Mn
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 3 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 14 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 15 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 1 hodinou
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 1 hodinou
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 1 hodinou
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 1 hodinou
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Olympus před 2 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 2 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 3 hodinami
Tématické fráze:
srnčí na víně,
srnci na zelenine,
srnčí hřbet,
srnčí hřbet na smetaně,
dančí hřbet,
kančí hřbet na zelenině,
srnčí hřbet recept,
srnčí na červeném víně,
recept na srnčí hřbet,
dančí hřbet recepty,
srnčí maso na víně,
dančí hřbet recept,
kančí hřbet na víně,
divočina na zelenině,
zvěřina na červeném víně,
srnci hrbet recepty,
srnec na víně,
srnčí maso na zelenině,
divocina na vine,
karlovarský knedlík recept
Suroviny:
hřbet srnčí,
slanina uzená,
máslo,
koření divočina,
zelenina kořenová,
cibule,
víno červené,
cukr krupice,
mouka,
džem rybízová
Komentáře (13)