Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 891 kJ / 1 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,96 g |
Tuky | 71,60 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 296 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 22,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ex4W
Moje poznámka
Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ex4W
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 15 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
fazolový guláš s vepřovým masem,
recepty s fazolemi,
veprove s fazolemi,
mexické enchiladas,
fazolová omáčka s cervenych fazoli s veprovym,
encilada,
enchelada,
maso s fazolemi mexiko,
fazole s vepřovym,
tortila s vepřovým masem,
mexicka enchilada,
mexická tortila s fazolemi,
tortilla s vepřovým masem,
jak uvařit fazole,
vepřové s fazolí,
smes s fazoli a masa do tortil,
kuřecí enchilada,
tortily s vepřovým masem,
vepřová směs s fazolemi,
enchiladas s kuřecím masem
Suroviny:
tortilla,
maso vepřové,
fazole červené,
sýr chedar,
olivy černé,
cibule,
pyré rajčatové,
protlak rajčatový,
římský kmín mletý,
chilli,
koření oregáno sušené,
máslo,
koření mexiko,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
Já jsem vycházela z toho, jak enchiladas připravují v naší oblíbené mexické restauraci, o které se tvrdí, že je jedna z nejlepších zde. Tam jsou zapečené. Koukni...http://www.sonoras.cz/mexicka_a.htm
Quesadilly také dělávám, dávala jsem sem recept. Zase s čedarem
Po mexických sýrech kouknu, ale zatím jsem je ani nezaznamenala. Poradíš jejich názvy, prosím, abych věděla, na co se ptát? Ď.