Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 891 kJ / 1 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,96 g |
Tuky | 71,60 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 296 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 22,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ex4W
Moje poznámka
Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ex4W
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 2 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 5 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 5 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 6 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 7 hodinami
Tématické fráze:
fazolový guláš s vepřovým masem,
recepty s fazolemi,
veprove s fazolemi,
mexické enchiladas,
fazolová omáčka s cervenych fazoli s veprovym,
encilada,
enchelada,
maso s fazolemi mexiko,
fazole s vepřovym,
tortila s vepřovým masem,
mexicka enchilada,
mexická tortila s fazolemi,
tortilla s vepřovým masem,
jak uvařit fazole,
vepřové s fazolí,
smes s fazoli a masa do tortil,
kuřecí enchilada,
tortily s vepřovým masem,
vepřová směs s fazolemi,
enchiladas s kuřecím masem
Suroviny:
tortilla,
maso vepřové,
fazole červené,
sýr chedar,
olivy černé,
cibule,
pyré rajčatové,
protlak rajčatový,
římský kmín mletý,
chilli,
koření oregáno sušené,
máslo,
koření mexiko,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
Já jsem vycházela z toho, jak enchiladas připravují v naší oblíbené mexické restauraci, o které se tvrdí, že je jedna z nejlepších zde. Tam jsou zapečené. Koukni...http://www.sonoras.cz/mexicka_a.htm
Quesadilly také dělávám, dávala jsem sem recept. Zase s čedarem
Po mexických sýrech kouknu, ale zatím jsem je ani nezaznamenala. Poradíš jejich názvy, prosím, abych věděla, na co se ptát? Ď.