Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 494 kJ / 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,34 g |
Tuky | 63,96 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osso buco s rajčatovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzYO
Moje poznámka
Osso buco s rajčatovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzYO
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 11 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 11 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 9 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 11 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 14 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 14 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 14 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 14 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 15 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 15 hodinami
Tématické fráze:
osso buco,
osso buco kluci v akci,
ossobuco recepty,
osso buco recept,
teleci osso buco,
polenta,
telecí ossobuco steak,
recept na ossobuco,
telecí osso buco recept,
steak s morkovou kostí,
recept telecí osso buco,
telecí osso buco videorecept,
ossobuco videorecept,
steak osso bucco,
recept na telecí ossobuco,
ossobuco recept,
ossobuco s rajčaty,
vyzrale hovezi maso osso buco,
recept na ossobuco videorecept,
hovězí steak ossobuco
Suroviny:
kližka telecí,
pepř mletý,
sůl,
mouka hladká,
cibule,
máslo,
olej olivový,
rajče drcené,
víno bílé,
vývar hovězí,
petrželka,
citron,
česnek
Komentáře (10)
No, já naopak maso okluntávám špagátem, že aby drželo pohromadě kolem kosti...