Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 494 kJ / 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,34 g |
Tuky | 63,96 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osso buco s rajčatovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzYO
Moje poznámka
Osso buco s rajčatovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzYO
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 10 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 10 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 11 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
osso buco,
osso buco kluci v akci,
ossobuco recepty,
osso buco recept,
teleci osso buco,
polenta,
telecí ossobuco steak,
recept na ossobuco,
telecí osso buco recept,
steak s morkovou kostí,
recept telecí osso buco,
telecí osso buco videorecept,
ossobuco videorecept,
steak osso bucco,
recept na telecí ossobuco,
ossobuco recept,
ossobuco s rajčaty,
vyzrale hovezi maso osso buco,
recept na ossobuco videorecept,
hovězí steak ossobuco
Suroviny:
kližka telecí,
pepř mletý,
sůl,
mouka hladká,
cibule,
máslo,
olej olivový,
rajče drcené,
víno bílé,
vývar hovězí,
petrželka,
citron,
česnek
Komentáře (9)
No, já naopak maso okluntávám špagátem, že aby drželo pohromadě kolem kosti...