Hrnec SZEKELY
Hrnec Szekely je sytý maďarský pokrm z vepřového masa, kysaného zelí a zakysané smetany, který svou chutí připomíná kombinaci guláše a segedínské omáčky. Jak už samotný název napovídá, jedná se o pokrm z jednoho hrnce, příprava je tedy velmi jednoduchá.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 913 kJ / 2 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,64 g |
Tuky | 112,25 g |
Vláknina | 40,32 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 10,06 g |
Sůl | 24,80 g |
Sacharidy | 71,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrnec SZEKELY
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Wl
Moje poznámka
Hrnec SZEKELY
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Wl
Nejnovější recepty
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 31 minutami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 54 minutami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 10 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 19 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka
BublinaF před 17 minutami
Brokolicová polévka
Gothaj před 26 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 30 minutami
Pečená dýně
Agliooglio před 52 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 1 hodinou
Švestkový crumble
olgaja před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 2 hodinami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 3 hodinami
Tématické fráze:
szekely guláš,
zelí székely,
székely zelí,
kuchařské recepty pro každého,
"slovácká kapustnica",
anglický hrnec,
kuchařské recepty pomazánka ze škvarku,
krkovicka s kysanym zelim v ph,
recepty pro jeden hrnec,
recepty z 1 hrnce,
slovácké zelí recept,
recept na kolář,
anglický hrnec recept,
recepty oneline.cz,
recept slovácká kapustnica,
segedín z vepřové kýty v tlakovém hrnci,
székely vepřové kotlety,
kysana smetana na zapekani,
zely s zekely,
zélí székaly
Suroviny:
maso vepřové,
slanina anglická,
cibule,
olej,
zelí kysané,
česnek,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
kmín celý,
bobkový list,
pepř mletý,
sůl,
vývar masový,
smetana zakysaná
Komentáře (14)