Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 650 kJ / 2 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,31 g |
Tuky | 89,90 g |
Vláknina | 62,70 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 3,09 g |
Sůl | 7,22 g |
Sacharidy | 105,69 g |
Postup přípravy
Nevaříme v papiňáku!! Hezky pozvolna dusíme v kastrólu se silnějším dnem.
Zveřejněno 12. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6y39
Moje poznámka
Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6y39
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 54 minutami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 4 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 4 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 2 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 3 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 6 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 7 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 7 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 7 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 7 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 7 hodinami
Tématické fráze:
guláš podle václava havla,
guláš vaclava havla,
guláš podle havla,
burgunský guláš,
burgunský guláš recept,
guláš dle václava havla,
havluv gulas,
burgunsky gulas podle vaclava havla,
burgundský guláš podle havla,
hovězí guláš podle havla,
guláš havla,
havel guláš,
guláš havel,
guláš prezidenta havla,
burgunsky gulas vaclava havla,
tncz nova levné recepty ládi hrušky vepřový guláš,
gulaz václava havla,
havlův guláš recept,
guláš dle havla,
burbunsky gulas
Suroviny:
kližka hovězí,
bůček uzený,
klobása,
cibule,
víno červené,
šlehačka,
brambory,
mrkev,
celer,
petržel,
mouka hladká,
kečup sladký,
džem rybízová,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř drcený,
jalovec,
majoránka,
kůra citronová,
sůl
Komentáře (14)
Rcp tady je slušně transformován
...a k té ušlehané (pro mě velmi překvapivé
OT
" až se chuti prolnou"
No, rozumím, není to součást rcp, ale V. Havel také nesnášel klišé a něco takového by z húst nevypustil, že
Nedělám bigos, ale segedín a zelňačku, a ty taky musí ležet.
Odležet to nechat musíš, vždyť to bude v lednici!
Prosím tě, kečup dáváš sladký nebo pálivý? Nebo prostě dle chuti?
Omlouvam se za absenci diakritiky, ale bohuzel aktualne nemam cz klavesnici.