Křupavé okurky bez zavařování
Na zavařování okurek existuje spousta receptů, většina je však pracná. Tento způsob zavařování je na čas méně náročný a hlavně není potřeba zavařovací hrnec, který v mnoha domácnostech možná i chybí.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé okurky bez zavařování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKkQ
Moje poznámka
Křupavé okurky bez zavařování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKkQ
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 13 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 13 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 13 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 18 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 23 minutami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 50 minutami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 11 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 11 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 12 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 15 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 15 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 16 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 16 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 16 hodinami
Tématické fráze:
zavarovani okurek,
nakládané okurky bez zavařování,
zavařujeme okurky,
okurky bez sterilizace,
sterilizace okurek,
deko na zavarovani,
recept na zavařování okurek,
zavařovani okurek recept,
deko na okurky,
zakalené okurky,
zavařování okurek bez sterilizace,
zavařování okurek deko,
nakladane okurky bez sterilizace,
rychlokvašky z deka,
nakládačky bez zavařování,
deko bez sterilizace,
recepty na zavařování okurek,
okurky nakladačky bez zavařováni,
zavarovani okurek s dekem,
deko steril
Suroviny:
okurky sterilované,
cibule,
mrkev,
kopr,
voda,
ocet,
deko,
sacharin
Komentáře (48)
To listoví prý urychluje (iniciuje) kvašení, no ale mně to tak nepřišlo...
Technická:
Pokuste se vkládat funkční odkazy
https://www.super-bydleni.cz/zavarovani-okurek-vse...
***
Současně s praním nakládačky před nakládáním naložím do lavoru s vodou a nechám asi den, aby se "vydýchaly" a pustily vzduch
Sklo po vymytí nevysouším...
...zato ale vidličkou provedu u každé okurčičky torturu několika vpichy