Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Srnčí maso je velice jemné, s nízkým obsahem tuku. Srna je jedno z nejmenších druhů zvěřiny s průměrnou váhou 12-15kg. Dopřejte masu na červeném víně čas, který potřebuje. Odměnou vám bude nevšední gurmánský zážitek.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8Mn
Moje poznámka
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8Mn
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 11 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 23 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 10 minutami
Sýrovo - kuřecí placičky
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra - luxusní
Sahula před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s uzeným masem
karlos.86 před 1 hodinou
Sladkokyselá vepřová játra
Sahula před 1 hodinou
Sladkokyselé vepřové maso
Sahula před 1 hodinou
Perníčky - měkké bez čekání
Dycky před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s kapustou
hippmann před 2 hodinami
Jablkové kostky s pudinkem
jalamo před 3 hodinami
Tématické fráze:
srnčí na víně,
srnci na zelenine,
srnčí hřbet,
srnčí hřbet na smetaně,
dančí hřbet,
kančí hřbet na zelenině,
srnčí hřbet recept,
srnčí na červeném víně,
recept na srnčí hřbet,
dančí hřbet recepty,
srnčí maso na víně,
dančí hřbet recept,
kančí hřbet na víně,
divočina na zelenině,
zvěřina na červeném víně,
srnci hrbet recepty,
srnec na víně,
srnčí maso na zelenině,
divocina na vine,
karlovarský knedlík recept
Suroviny:
hřbet srnčí,
slanina uzená,
máslo,
koření divočina,
zelenina kořenová,
cibule,
víno červené,
cukr krupice,
mouka,
džem rybízová
Komentáře (13)