Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 998 kJ / 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,41 g |
Tuky | 37,44 g |
Vláknina | 11,19 g |
Cholesterol | 339 mg |
Sodík | 271 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 47,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový gulášek pro každého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzzG
Moje poznámka
Vepřový gulášek pro každého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzzG
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 4 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 17 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 22 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 1 hodinou
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 1 hodinou
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 2 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 4 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 5 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 14 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 16 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 16 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš,
příprava vepřového guláše,
připrava gulaše,
vepřový guláš top recepty,
guláš vepřový,
vepřový guláš recept,
vepřový gulášek,
recept veprovy gulas,
vepřovi gulaši,
guláš z vepřového masa,
vepřová pečeně gulas,
guláš z vepřové plece,
vepřový guláši,
guláš vepřová pečeně,
priprva gulase,
gulas veprova plec,
vepřový guláš, recept,
gulasek z plece,
jak udelat dobry veprovy gulas,
veprovi gulas
Suroviny:
plec vepřová,
sádlo,
cibule,
česnek,
sůl,
kmín drcený,
majoránka,
bobkový list,
koření nové koření,
vývar masový,
solamyl
Komentáře (5)