Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 743 kJ / 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,81 g |
Tuky | 25,20 g |
Vláknina | 23,21 g |
Cholesterol | 312 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 64,87 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, poté přidáme maso nakrájené na kostky a zprudka opečeme. Lehce osolíme, opepříme, dáme trochu kmínu. Poté posypeme paprikou a za stálého míchání lehce osmahneme, ale ne moc, aby nezhořkla. Podlijeme vodou, přidáme bujóny a Masox.
Krok 2: Chvíli dusíme, a když je maso napůl měkké, přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, celer, petržel, květák, na kostky rajčata a brambory. Přihodíme rozmarýn - bez stonků. Pod pokličkou dusíme, než bude maso zcela měké.
Krok 3: Na závěr přidáme kečup, dle chuti česnek. Dle potřeby zahustíme. Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 3. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Irský kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nJVl
Moje poznámka
Irský kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nJVl
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 21 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 4 minutami
Cukeťák II
radbastim před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 10 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 11 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 14 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 14 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 15 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 17 hodinami
Tématické fráze:
irský hovězí kotlík,
kotlíkové recepty,
recept na kotlík,
kotlik zeleninovy s veprovym,
vaření v kotlíku recepty,
irský kotlíkový guláš,
recepty do kotlíku,
irský zeleninový guláš stew,
recepty z kotlíku,
hovezi irsky kotlik,
recepty-irský kotlík,
irský jehněčí koltlík,
irskej kotlík,
recept hovezi kotlik,
zeleninový kotlík s paprikou
Suroviny:
maso jehněčí,
mrkev,
celer,
petržel,
brambory,
květák,
cibule,
česnek,
rajče,
kečup sladký,
olej,
rozmarýn,
bujón hovězí,
bujón zeleninový,
masox,
paprika sušená sladká,
sůl,
kmín celý,
pepř,
mouka
Komentáře (2)