Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 805 kJ / 1 865 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,38 g |
| Tuky | 130,60 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 408 mg |
| Sodík | 2,42 g |
| Sůl | 5,80 g |
| Sacharidy | 0,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwGB
Moje poznámka
Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwGB
Nejnovější recepty
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 9 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 9 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 12 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 13 hodinami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 5 hodinami
Houbová gulášovka
Kajkajak před 5 hodinami
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 6 hodinami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 6 hodinami
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 10 hodinami
Kuskusový pudink
petulos před 10 hodinami
Makové muffiny
Susanna před 10 hodinami
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 10 hodinami
Jemné květákové placky
Iricek před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na hříbkách,
kotleta na hribkach,
vepřové plátky na hříbkách,
veprova kyta na hribkach,
vepřové kotlety na hříbkách,
hovězí na hříbkách,
kotlety na hříbkách,
vepřová kotleta na hříbkách,
vepřova panenka na hřibkach,
na hříbkách,
vepřový plátek na hříbkách,
maso na hříbkách,
vepřová kýta na houbách,
dušené na hříbkách,
dusene veprove na hribkach,
veprova krkovice na hribkach,
veprove platky s horcici,
dušené maso na hříbkách,
vepřové na hříbkách s rýží,
vepřový plátek s hořčicí
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
hořčice dijonská,
olej,
cibule,
bujón hovězí,
pepř mletý,
koření nové koření,
pepř celý,
mouka hladká,
vývar,
hříbky sušené,
slanina anglická,
cibule,
olej
Komentáře (30)
Dijonskou jsem nešetřila, raději jsem míň solila.
a mimochodem..v sekci "co dnes uvařit" máš to foto eště hezčí