Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 939 kJ / 1 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,43 g |
Tuky | 29,73 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 8,05 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 293,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Oblíbený chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wn6o
Moje poznámka
Oblíbený chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wn6o
Nejnovější recepty
Domácí tatarák z lososa
Přidáno před 9 hodinami
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 12 hodinami
Křehký rebarborový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 20 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno 22. 5. 2025 15:02
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 22. 5. 2025 13:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na česneku a cibulce
PeterNorw před 3 hodinami
Rajská polévka III
Stup_d před 6 hodinami
Kakaové cookies
Ashelin před 10 hodinami
Tiramisu od Itala
Elzis před 12 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Robik před 12 hodinami
Kuřecí vývar z PH
Robik před 12 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Cinderka před 12 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Rychlá rajská omáčka
Standby před 16 hodinami
Cuketová zeleninová polévka bez mouky
Lenka Sedlackova před 16 hodinami
Tématické fráze:
domácí chlé,
jaké koření do chleba,
chlebové koření recept,
chlé z domácí pekárny,
chlé,
top recepty chleba,
chlé z domácí pekárny recepty,
koření do chleba,
tiramisu snídaně s novou dnes recepty,
reepty,
recept na chlebové koření,
propadlý chléb z domácí pekárny,
propadlý chléb,
jake koreni do domaciho chleba,
žitný chléb recept,
oblíbený chleba z domácí pekárny,
oblibeny pečení chleba,
snídaně s novou dnes recepty 19.9,
celozrnný chléb bez míchání,
re epty
Suroviny:
voda,
podmáslí,
sůl,
cukr,
olej,
mouka hladká,
mouka žitná,
mouka celozrnna pšeničná,
droždí sušené,
kmín drcený,
koření chlebové,
semínka slunečnicová
Komentáře (17)
Teď už to vypadá dobře. Nevím jestli jsem se uklepla s moukou (mohla jsem se splést na váze) nebo je tady tekutin opravdu málo. Až bude upečeno tak zvážím výsledný bochník a porovnám to.