Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 089 kJ / 2 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,70 g |
Tuky | 57,24 g |
Vláknina | 33,90 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 7,29 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 457,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagetky s poličanem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmKz
Moje poznámka
Bagetky s poličanem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmKz
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 9 minutami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 10 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 11 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 12 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 13 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 13 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 14 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 16 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 16 hodinami
Tématické fráze:
česnek,
domácí pekárna moulinex recepty,
domaci bagetky,
bagetky,
pekárna moulinex recepty,
bagetky z domaci pekarny,
pečené bagetky,
bagetky z pekárny,
chytej.cz,
sezamový chléb recept,
domácí bagetky recept,
recept na chleba z žitné mouky,
držtkova polevka,
čím potřít celozrnné bagetky,
bagetky recept,
recepty domaci pekarny moulinex,
recept na chleba ze žitné mouky,
pomazanka z policanu,
dort jelen,
bramboráky z cukiny
Suroviny:
pivo světlé,
ocet,
olej,
sůl,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná,
mouka celozrnná,
droždí sušené,
cukr,
poličan,
česnek,
semínka slunečnicová,
vejce,
semínka sezamová
Komentáře (56)
A Jenda má bodík i ode mě...
A navíc jsou strašně dobré
Ale už ji mám docela ráda...
Tak to dám do trouby (jestli to tedy vykyne - s tím sušeným droždím mám už jednu špatnou zkušenost...).
Chtěla jsem se zeptat - tady se už bagetky nenechávají ještě kynout na plechu? A proč ne?
A nakolik mám nastavit troubu, prosím?
A ještě jeden dotaz - mám u pekárny takové formičky na bagety, nemohla bych to upéct v ní? A na jakém programu, případně...
děkuju.