Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 476 kJ / 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí steak s šalotkou na červeném víňě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypOz
Moje poznámka
Hovězí steak s šalotkou na červeném víňě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypOz
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno 5. 6. 2025 18:03
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno 5. 6. 2025 13:47
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno 5. 6. 2025 13:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
Noumik před 7 hodinami
Játrová omáčka
Antonausprag před 9 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 11 hodinami
Segedínský guláš
Bomber před 11 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
MirkaTioka před 12 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Jan Nemec před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Martina84 před 12 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
LLakin před 13 hodinami
Anglické palačinky
Witoraz před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí steak,
hovězí stek,
hovězí na červeném víně,
steak na vine,
hovězí zadní na červeném víně,
hovězí steak s cibulí,
hovězí steak recept,
maso s šalotkou,
hovězí na portském víně,
jak udělat hovězí steak,
jak pěstovat šalotku,
smazeny hovezi steak,
hovezinsteak s cibuli,
hovezi zadni na vine,
hovězí na portském,
hovězí na víně se šalotkami,
maso na portském červeném víně,
karbanatek se salotkou,
hovězí steak zapečený,
maso se šalotkou
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule šalotka,
máslo,
víno červené suché,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (5)