Hovězí srdce na cibulce s kedlubnovým zelím (srdíčko je z papiňáku)
Hovězí srdce je neprávem opomíjený kousek masa – jemné, šťavnaté a s plnou chutí. Uvařené doměkka v papiňáku s restovanou cibulkou a podávané s lehce nasládlým kedlubnovým zelím vytváří pokrm, který spojuje tradici s jednoduchostí.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 561 kJ / 1 568 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,06 g |
Tuky | 128,09 g |
Vláknina | 34,75 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,88 g |
Sacharidy | 66,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí srdce na cibulce s kedlubnovým zelím (srdíčko je z papiňáku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kz2G
Moje poznámka
Hovězí srdce na cibulce s kedlubnovým zelím (srdíčko je z papiňáku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kz2G
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno 13. 8. 2025 13:27:02
Hruškové tiramisu
Přidáno 13. 8. 2025 11:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 12 minutami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 2 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 2 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 2 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 4 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 6 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 7 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 7 hodinami
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 7 hodinami
Linecký rybízový koláč pod sněhem
Milaxxx před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit hovězí srdce,
jak dlouho vařit vepřove srdce v papináku,
jak dlouho se vari hovezi srdce,
hovezi srdicko,
hovězí srdce recept,
jak vařit hovězí srdce,
jak dlouho se vaří srdce,
jak dlouho varit srdce v papinaku,
vařené hovězí srdce,
hovězí srdce doba vaření,
doba vaření srdce,
hovězí srdce,
recepty na hovězí srdce,
hovězí srdce recepty,
co se vari z hoveziho srdce,
doplněné dušenými houbami,
vařit hovězí srdce,
jak dlouho se vaři v papinaku srdce,
hovězí na cibulkách,
vepřové srdce doba varu
Suroviny:
srdce hovězí,
zelenina kořenová,
libeček,
cibule,
česnek,
pepř,
sůl,
voda,
srdce hovězí,
slanina uzená,
cibule,
bujón,
voda,
kedlubna,
slanina,
jablko,
ocet,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (10)