Trhané maso
Trhané maso využijeme v různých sendvičích, či burgerech. Nejlepší je, když maso budeme před pečením delší dobu marinovat. Fenyklová semínka dodají masu zajímavé, lehce anýzové aroma.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 259 kJ / 1 735 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 316,68 g | 
| Tuky | 48,11 g | 
| Vláknina | 3,92 g | 
| Cholesterol | 600 mg | 
| Sodík | 786 mg | 
| Sůl | 1,50 g | 
| Sacharidy | 8,40 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Trhané maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3xJO
Moje poznámka
					 
				
Trhané maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3xJO
Nejnovější recepty
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 8 minutami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 42 minutami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 1 hodinou
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 2 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 2 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 3 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 3 hodinami
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 3 hodinami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 3 hodinami
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 4 hodinami
						Tématické fráze:
						
							trhaná krkovice, 
						
						
							trhané vepřové maso, 
						
						
							trhané vepřové maso recept, 
						
						
							trhané vepřové maso v pomalém hrnci, 
						
						
							vepřové maso trhané recept, 
						
						
							trhané maso v pomalém hrnci, 
						
						
							recept na trhané vepřové maso, 
						
						
							trhaná vepřová krkovice, 
						
						
							trhane veprove, 
						
						
							trhane pecene maso, 
						
						
							trhane veprove recept, 
						
						
							jak se dělá trhanė maso, 
						
						
							trhaná krkovička, 
						
						
							trhané maso krkovice, 
						
						
							pulled pork recept, 
						
						
							vepřové trhané maso, 
						
						
							vepřové maso trhané, 
						
						
							trhane veprove v pomalém hrnci, 
						
						
							trhané maso v troubě, 
						
						
							příprava trhaného masa
						
					
						Suroviny:
						
							maso vepřové, 
						
						
							semínka fenyklová, 
						
						
							česnek, 
						
						
							rozmarýn, 
						
						
							olej, 
						
						
							šalvěj, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							vločky chilli, 
						
						
							ciabatta, 
						
						
							rukola
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
	 
 
	 
 
 
 
 
	 
Komentáře (11)
Bod tam samozřejmě a zaslouženě patří.
Ukladam si, mohlo by byt hned zitra