Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 673 kJ / 1 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,78 g |
Tuky | 32,78 g |
Vláknina | 22,14 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 618 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 36,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlávkové zelí s kedlubnou a pečené vepřové kostky z kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWwA
Moje poznámka
Hlávkové zelí s kedlubnou a pečené vepřové kostky z kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWwA
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 15 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 25 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřová pečeně,
recepty z vepřové kýty,
vepřová kýta se zelím,
vepřové se zelím,
pečená vepřová kýta,
pečené hlávkové zelí,
veprove maso k zeli,
pečené vepřové maso,
pečené vepřové kostky,
recepty z vepřové pečeně,
recepty vepřová kýta pečená,
vepřová kýta recepty,
vepřové na hlávkovém zelím,
vepřová kýta recept,
hlavkove zeli,
vepřová pečeně recepty,
recept z vepřové kýty,
zeli s kedlubnou,
vepřová kýta pečená recepty,
vepřové kostky na kmíně se zelim
Suroviny:
zelí hlávkové,
kedlubna,
kýta vepřová,
cibule,
česnek,
sádlo vepřové,
sůl,
kmín celý,
pepř
Komentáře (4)