Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řeřichová mísa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VNG9
Moje poznámka
Řeřichová mísa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VNG9
Nejnovější recepty
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 11 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 15 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 16 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno 7. 12. 2025 08:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 57 minutami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 1 hodinou
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 10 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 15 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 15 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 15 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 15 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 16 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 16 hodinami
Tématické fráze:
saláty recepty,
okurka hadovka bejby,
řeřichová omáčka,
bejby okurky,
okurka bejby,
bejby okurka,
okurky hadovky bejby,
rerichove klicky,
recepty z avokáda,
saláty,
okurky bejby semena,
semena bejby červena řepa,
mísa na vodu pro kozu,
řeříchová pomazánka,
jak pestovat rerichove klicky,
jak pestovat rerichove klicky,
hadovka bejby,
bejby okurka hadovka,
okurka hadovka bejby semena,
skde sehnat seminka rerichy
Suroviny:
řeřicha,
fazole mungo,
okurka řecká,
rajče,
avokádo,
vejce,
arašídy,
máta,
koriandr,
bazalka čerstvá,
stehno kuřecí,
omáčka sojová,
olej,
omáčka gado gado,
česnek,
chilli,
pasta krevetová,
arašídy,
mléko kokosové,
cukr hnědý,
mouka rýžová,
nudle rýžové,
limetka,
olej sezamový
Komentáře (9)
Je to len jedna odroda s malymi semienkami dakde sa vola aj perzska.
Takze ta v tom igelite cez zimu v samoske je anglicka,
potom cez leto co je v zahrade je stredoeuropska
potom su japonske,
take cudne dlhe armenske ,a tieto grecke co maju male semienka a su popularne do azijskych salatov lebo nepustaju tolko vody a netreba ich supat .
( je to posledna v priloha s hladkou tenuckou kozou )
http://www.switcheroo.com/Squcuke.html