Klasický ruský boršč
Boršč je oblíbená polévka, která může v každé krajině chutnat trochu jinak. Společné mají maso, zelí a červenou řepu. Ruský boršč je z hovězího masa a postup našeho receptu je tak podrobný, že ho zvládne i méně zkušený kuchař.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 260 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,79 g |
Tuky | 6,76 g |
Vláknina | 26,16 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 478 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 84,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klasický ruský boršč
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAVX
Moje poznámka
Klasický ruský boršč
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAVX
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 5 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 5 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 5 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 2 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 4 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 4 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 5 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 5 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 6 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 6 hodinami
Tématické fráze:
boršč s červenou řepou,
ruský boršč s červenou řepou,
boršč recepty,
polévka boršč,
bořšč,
recept na polévku boršč,
borst,
pravý ruský boršč,
boršč recept,
recepty boršt,
recept na pravý ruský boršč,
polévka boršč recept,
červená řepa polévka boršč,
recepty polévky boršč,
vaříme boršč,
recept borsc,
jak se vaří boršč,
pravý ruský boršč recept,
pravy boršč s červenou řepou,
borst recept
Suroviny:
zelí,
brambory,
maso hovězí s kostí,
řepa červená,
pepř černý,
bobkový list,
cibule,
protlak rajčatový,
mrkev,
česnek
Komentáře (61)
nebo pikantní klobása.Do boršče nikdy nepatří česnek.Jinak souhlasím s receptem a pokud jej vyzkoušíte jak jsem
uvedl přeji dobrou chuť.
podávala jsem s domácími pirožkami:
https://www.toprecepty.cz/recept/52686-pirozky-se-...
Určitě dávám do oblíbených receptů
Ještě jednu věc k autorce - bylo by doré napsat, jaké zelí máš na mysli, zda hlávkové či už nakládané - jsou lidé,kterým to jasné nebude