Suroviny
Porce: móóóóc
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 162 kJ / 1 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,80 g |
Tuky | 59,60 g |
Vláknina | 120,00 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 708 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 210,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadlikův ovarovozabijačkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2G3J
Moje poznámka
Kadlikův ovarovozabijačkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2G3J
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 4 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 13 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 15 minutami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 1 hodinou
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 2 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 3 hodinami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 3 hodinami
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 4 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 4 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 11 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřové nožičky a cholesterol,
"guláš ze sleziny",
zabijačkový guláš recept,
jde uvařit z vepřové hlavy guláš?,
zabijačkový guláš s mozkem recept,
guláš z vepřové hlavy,
vepřové ocásky ve slevě v řeznictví,
guláš ze sleziny,
guláš se slezinou,
zabijačkovej guláš,
zabijačkový guláš,
guláš z ovarového masa,
co se zbytkem ovaru,
uzeny rypacek,
recept na mozeček z prasete,
guláš do flašky,
mozeček na zahuštění guláše,
slezina v guláši,
prase domaci - zabijackove recepty,
guláš s vepřových vnitřností
Suroviny:
hlava vepřová,
jazyk vepřový,
srdce vepřové,
slezina vepřová,
ledvinky vepřové,
játra vepřová,
cibule,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
sádlo,
česnek,
majoránka,
bobkový list,
chilli paprika sušená,
sůl,
paprika sušená sladká
Komentáře (20)
Když jsem hledal na netu něco podobného, všude se opakuje stále stejný recept, plecko - kýta - a ze zabijačky "takzvaní kuchaři" přidávají jen játra
To má být nějaká zabijačka ?????
Dnes jsem byl u řezníka, jen jsem vepřovou hlavu - kterou neměli - zaměnil za velké koleno, 3 vepřové nožičky a kilo vepřových ocásků ....
Jinak vše, jak má být - jazyky, slezinka, ledvinky, játýrka. / plíčka ne, ty dělám raději na smetaně
Uvařená a nakrájená vepřová kůžička je v guláši naprosto delikátní
Jinak cibulka samozřejmě na sádle, řezník má levný uzený špek, takže na uzeném sádílku, a po jíšce, na zahuštění přidávám ještě vepřový mozeček - ten jsem si dneska koupil taky ....
To už je potom tak "nezdravé" // vepřový mozek - samý cholesterol !!!!! // - že je to naprosto báječná bašta
Za Tvůj naprosto jedinečný a osobitý recept - 15 X
AŤ ŽIJE ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ
ovsem popisek ryze tradicni
Mám tady zrovna návštevu,tak brouzdáme po receptech společně a u Tvého postupu se slušně řežeme
a jsem se dočkala!!!
Líbí se mi, že zahušťuješ chlebem, já to mám radši než s moukou