Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 976 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,30 g |
Tuky | 3,56 g |
Vláknina | 34,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívový paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMQy
Moje poznámka
Hlívový paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMQy
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 5 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 15 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
hlívovy gulas,
hlívový guláš recept,
paprikaš z hlivy,
recept na hlívový guláš,
paprikáš z hlívy ustřičné,
hlivovy perkelt,
hlívový guláš s fazolemi,
paprikáš,
hlívový,
recept brambory na paprice,
hlívový guláš s bramborem,
hlivov paprik,
hlívový guláš top recepty,
hlíva ústřičná paprikáš,
zampionovy perkelt,
hlívový guláš s paprikou,
recept hlivovy gulas,
paprikáš recept,
hlivovy bramborovy gulas,
hlívový guláš - recept
Suroviny:
hlíva ústřičná,
paprika čerstvá červená,
cuketa,
fazolky zelené,
rajče,
cibule,
česnek,
paprika sušená uzená,
paprika sušená sladká,
vývar,
koření nové koření,
kmín celý,
petrželka zelená,
sůl,
olej
Komentáře (26)