Kančí kýta s hořčicí
Máte chuť na něco neobvyklého? Tenhle recept je trochu složitější, ale výsledek stojí za to. Na pečené kančí kýtě špikované slaninou podávané s omáčkou z rajčat a pórku, kynutými bramborovými kroketami a hruškovým kompotem si určitě pochutnáte.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 259 kJ / 3 647 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 165,40 g |
| Tuky | 245,66 g |
| Vláknina | 21,95 g |
| Cholesterol | 326 mg |
| Sodík | 2,43 g |
| Sůl | 5,89 g |
| Sacharidy | 184,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí kýta s hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7vJ
Moje poznámka
Kančí kýta s hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7vJ
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 11 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 12 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 14 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 44 minutami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 45 minutami
Jablečné lívance
Brumaire před 1 hodinou
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 2 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 2 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 2 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 3 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 4 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 4 hodinami
Tématické fráze:
kančí kýta,
kančí kýta recepty,
divočák jak maso připravit,
kuchařské recepty kýta z divočáka,
kančí kyta recept,
divočák recepty z kýty,
recept na kanci kytu,
kančí kýta na divoko,
divočak,
recepty kančí kýta,
recepty divočák,
pecena kanci kyta,
recepty z divočáka,
mázání na kýtu,
recepty z kančí kýty,
recept kanci kyta,
kančí kýta na česneku,
jak upravit divočáka,
recepty z divočáka rychle,
recept na divocaka
Suroviny:
kýta kančí,
sůl,
pepř mletý,
slanina,
pórek,
rajče,
olej,
hořčice plnotučná,
vývar masový,
nať petrželová,
olej,
hořčice,
česnek,
sůl,
hrušky zavařené,
zavařenina borůvková,
koření hřebíček,
skořice,
brambory,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
droždí čerstvé
Komentáře (38)
Překvapila mě ta smetana,ještě jsem ji nikdy nedávala,ale zkusím! Smetana to přece nemuže pokazit!
co všechno dokážou udělat!
Je tady někde na topkách recept na kynuté bramborové krokety?Žádný jsem nenašla
To jenom složitě vypadá ,hrušky se dají připravit den předem ,mazání také a prošpikovat je chvilička !
Nejvíc práce je s kroketama ,ty je potřeba dělat čerstvé,ale jak dáš péci divočáka tak stejně musíš být kuchyni a za dvě a pul hodiny to i nakyne.Když děláš dvojnásobnou dávku kroket tak,dej jenom jedno vajíčko ,aby nebylo to těsto řídké a mazlavé musí být polotuhé.
ty jsi z Blavy..jak to, že umíš perfekt česky
Tady na Slovensku se jim říká lončák/to je nejlepší masíčko / To je divočák co má rok a pul.Mňamka.
to je vymazlený recept
kde vzít tu sviňu divou