Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 715 kJ / 888 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,20 g |
| Tuky | 30,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 439 mg |
| Sodík | 520 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 3,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát v majonéze s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wj5v
Moje poznámka
Candát v majonéze s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wj5v
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 5 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 3 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Wacor před 31 minutami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 46 minutami
Pórková polévka
freynka před 48 minutami
Bábovka "rychlovka & rumovka"
Mettynka před 53 minutami
Krupicová kaše
Roobass před 58 minutami
Rychlá frankfurtská polévka
Zdvihal před 1 hodinou
Zapečené křenové brambory
cookamater před 1 hodinou
Kuřecí soté s brokolicí
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Diesel před 2 hodinami
Tématické fráze:
candát recept,
ryba v majonéze,
losos peceny v troube s pikantni majonezou,
pečená ryba se zeleninou,
nejlepší pečená ryba,
ryba pečená v majonéze,
candat s Majolkou®,
filet v majonéze,
zampiony v majoneze,
smazeny candat se zeleninou recept,
pečená majonéza,
candát,
recepty z candáta,
recept na candáta,
majonéza v troubě,
rybicky v majoneze,
ryby v majonéze,
pečená ryba v troubě na másle,
zeleninová majonéza,
recept na filet z candáta
Suroviny:
candát,
majonéza,
koření na ryby,
mouka hladká,
olej,
sůl,
pepř čtyř barev,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
cibule,
česnek,
pórek,
cuketa,
lilek,
olej olivový,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (8)