Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 191 kJ / 1 958 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 183,66 g | 
| Tuky | 52,18 g | 
| Vláknina | 37,41 g | 
| Cholesterol | 362 mg | 
| Sodík | 1,44 g | 
| Sůl | 3,05 g | 
| Sacharidy | 110,84 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Maso si naklepeme, osolíme a opepříme. Z ingrediencí si připravíme marinádu a maso do ní naložíme aspoň hodinku předem. Nejlépe den před vařením.
	Krok 2: Na sádle si osmahneme cibulku, přidáme česnek na plátky, maso osmahneme z obou stran aby se zatáhlo, přidáme marinádu a dusíme. Podléváme vodou.
	Krok 3: Hotové maso vyděláme přilijeme víno a lehce zahustíme. Maso vložíme zpět a prohřejeme.
	Krok 4: Na salát si očištěný celer nakrájíme na menší hranolky, přidáme propranou sterilovanou zeleninu. Osolíme opepříme a vmícháme majolku, jogurt a hořčici.
Zveřejněno 18. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vepřové na víně a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7AL
Moje poznámka
					
				
Vepřové na víně a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7AL
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 6 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 8 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 9 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vepřové na víně, 
						
						
							vepřové maso na medu, 
						
						
							veprove na medu a vine, 
						
						
							veprove na červenem vine, 
						
						
							vepřové na medu, 
						
						
							vepřové maso na víně, 
						
						
							vepřové na víně a medu, 
						
						
							maso na medu a víně, 
						
						
							vepřové platky na vine, 
						
						
							recepty s bílým vinem, 
						
						
							vepř. maso na červeném víně a medu, 
						
						
							nakládané vepřové maso ve vine, 
						
						
							vepřové na jogurtu a bílém víně, 
						
						
							maso na porku vine a medu, 
						
						
							veprove nudlicky na vine a medu, 
						
						
							vepřové na medu s červeným vínem, 
						
						
							veprove maso s hortici a vinem, 
						
						
							vepřové maso na červeném víně, 
						
						
							vepřové na víně a hořcici, 
						
						
							vevřove na víně
						
					
						Suroviny:
						
							kýta vepřová, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							voda, 
						
						
							víno červené, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							med, 
						
						
							omáčka chilli, 
						
						
							česnek, 
						
						
							koření adžika, 
						
						
							koření izrael, 
						
						
							víno červené, 
						
						
							celer, 
						
						
							hrášek sterilovaný, 
						
						
							klíčky, 
						
						
							kukuřice baby, 
						
						
							majolka, 
						
						
							jogurt bílý, 
						
						
							mexická hořčice, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (19)
copak je to vlevo