Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou
Tento pokrm je plný výrazných chutí a exotického nádechu. Pikantní Sambal Oelek dodává masu intenzivní kořeněnou chuť s pálivým nádechem, zatímco karamelizovaná zelenina přináší sladkost a jemnou křupavost. Tato chuťově vyvážená kombinace je ideální volbou pro milovníky asijské kuchyně.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 587 kJ / 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,03 g |
Tuky | 21,10 g |
Vláknina | 9,48 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,67 g |
Sacharidy | 36,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g6ol
Moje poznámka
Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g6ol
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 4 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 8 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 1 hodinou
Thajské curry
Trol60 před 1 hodinou
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 4 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 4 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 4 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 5 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 5 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
kořenová zelenina karamelizovaná,
karamelizovana zalenina,
zkaramelizovaná zelenina,
karamelizovaná kořenová zelenina,
karamelovy zaklad se zeleninou,
zkaramelizovaná a zelenina,
testovina s yelenina,
karamelizovaná petržel,
jak zredukovat palivost,
zkaramelizovana zelenina recept,
zeleninová pánev,
rýžová pánev,
zelenina s karamelizovaným cukrem,
řepný sambal,
www recepty z karase,
ohnivcův guláš recept,
karamelizovaná cibulka,
jaké maso má karas,
yelenina,
zelenina skaramelizovaná
Suroviny:
maso kuřecí,
lilek,
cibule červená,
cibulka jarní,
česnek,
olej olivový,
sambal oelek,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
mléko kokosové,
máslo arašídové,
sůl,
petrželka hladkolistá,
máslo,
cukr třtinový,
ocet jablečný
Komentáře (16)
díky všem
už se těším až bude zrát lilek ve skleníku..mám 4 odr.
ta sojovka a worcester jsou dražší a taky chuťově lepší.. ale klidně dej, co máš