Hovězí srdce na cibulce s kedlubnovým zelím (srdíčko je z papiňáku)
Hovězí srdce je neprávem opomíjený kousek masa – jemné, šťavnaté a s plnou chutí. Uvařené doměkka v papiňáku s restovanou cibulkou a podávané s lehce nasládlým kedlubnovým zelím vytváří pokrm, který spojuje tradici s jednoduchostí.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 561 kJ / 1 568 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,06 g |
| Tuky | 128,09 g |
| Vláknina | 34,75 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,66 g |
| Sůl | 6,88 g |
| Sacharidy | 66,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí srdce na cibulce s kedlubnovým zelím (srdíčko je z papiňáku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kz2G
Moje poznámka
Hovězí srdce na cibulce s kedlubnovým zelím (srdíčko je z papiňáku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kz2G
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 8 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 8 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 9 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 4 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 5 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 5 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 6 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 6 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 6 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 8 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 8 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit hovězí srdce,
jak dlouho vařit vepřove srdce v papináku,
jak dlouho se vari hovezi srdce,
hovezi srdicko,
hovězí srdce recept,
jak vařit hovězí srdce,
jak dlouho se vaří srdce,
jak dlouho varit srdce v papinaku,
vařené hovězí srdce,
hovězí srdce doba vaření,
doba vaření srdce,
hovězí srdce,
recepty na hovězí srdce,
hovězí srdce recepty,
co se vari z hoveziho srdce,
doplněné dušenými houbami,
vařit hovězí srdce,
jak dlouho se vaři v papinaku srdce,
hovězí na cibulkách,
vepřové srdce doba varu
Suroviny:
srdce hovězí,
zelenina kořenová,
libeček,
cibule,
česnek,
pepř,
sůl,
voda,
srdce hovězí,
slanina uzená,
cibule,
bujón,
voda,
kedlubna,
slanina,
jablko,
ocet,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (10)