Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 786 kJ / 1 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,95 g |
Tuky | 169,32 g |
Vláknina | 10,32 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 6,32 g |
Sůl | 15,35 g |
Sacharidy | 64,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované špízy "vše v jednom"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7VYA
Moje poznámka
Marinované špízy "vše v jednom"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7VYA
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 3 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 16 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 16 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 1 hodinou
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 1 hodinou
Lasagne z cukety
stanik před 1 hodinou
Americké okurky
JiriSeidler před 1 hodinou
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 2 hodinami
Buďáky - buchty se švestkami
Simonasesimik před 2 hodinami
Cuketové zelí
janatka před 2 hodinami
Cuketové halušky
janatka před 2 hodinami
Tématické fráze:
marinované kuřecí špízy,
marinovane spizy,
co dát na špízy,
nálev na marinováni jehlou,
vyborne marinovane spizy,
co dat do spizu,
marinovaný kuřecí špíz,
marinovany kuřecí špízy,
co vše dát na špízy,
vyborné marinovane maso,
kuřecí špízy marinované,
výborné marinované kuřecí maso s cuketou,
marinování masa jehlou,
co vse dat do spizu,
marinování masa jehlou recept,
marinovaný kuřeci špízy nejlepši,
recepty vše v jednom,
špízy v jednom,
špíz v jednom pekaci,
co dát na spyzi
Suroviny:
řízky kuřecí,
brambory,
cuketa,
slanina anglická,
olej olivový extra virgin,
balsamico,
kapary ve vinném octu,
česnek,
feferonka,
sojová omáčka světlá,
tymián čerstvý,
pepř černý,
sůl
Komentáře (12)