Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 534 kJ / 2 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,73 g |
Tuky | 91,53 g |
Vláknina | 49,74 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 7,09 g |
Sůl | 18,39 g |
Sacharidy | 401,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Noky v červeném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dmz
Moje poznámka
Noky v červeném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dmz
Nejnovější recepty
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 13 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno 27. 7. 2025 05:01:03
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky na kmíně z pomalého hrnce
radekfiala před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
LuciLucie před 3 hodinami
Kuře pečené v zelenině
trepka před 4 hodinami
Moje řízky naruby
Pecula před 4 hodinami
Koprová omáčka z mléka
LusiPa před 12 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
8181bartova před 12 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 14 hodinami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 15 hodinami
Tématické fráze:
noky,
cervene zelí se skořicí,
noky se zelim,
noky k zeli,
co k červenému zeli,
červené zelí recept,
noky recept,
zelí s noky,
jak se vaří noky,
noky s červeným zelím,
noky a zelí,
jak dlouho se vaří noky,
noky do zelí,
jak dlouho se vaří červené zelí,
červené zelí top recepty,
dušený nok,
zelí s nokama,
dušené zelí s noky,
červené zelí s hřebíčkem,
jak se vaří gnocchi
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka polohrubá,
máslo,
sůl,
zelí červené,
cibule,
jablko,
mošt jablečný,
bujón zeleninový,
koření hřebíček,
skořice celá,
koření nové koření,
bobkový list,
žampióny,
ořechy vlašské,
cukr krupice,
ocet jablečný,
sůl,
olej
Komentáře (56)
opravdu doporučuji to zelí vyzkoušet, na druhý den je prostě MLASK
Ale to tvoje zelíčko je ma zaujalo, je extra krásne...
Noky doma uvaříme, zelíčkem je proložíme.
Kdo chce, dá si masíčko a k tomu dobré pivíčko
Noky v červeným zelí, to zas bude síla!
Brambory a zelíčko červené je třeba.
Co tam ještě přidáme? Netreba je chleba!
Hřebíčky, železný ne! Co to Jardo plácáš??
Ty, kdyby si vole sněd, tak tancuješ čardáš!
Ještě různé koření,i bobkové listy,
přijde tam i skořice, s tím jsem si fakt jistý.
Brambor na ňok oloupem, zbydou nám jen slupky,
ty hodíme slepicím,a nacpem si pupky!!!
Bodík připsán
Zelí dá trochu práce
No a bod je snad samozřejmost, ne?
Na ňoky bych zas až tak líná nebyla, já spíš na to zelí. . .
děkuju
Super !!!