Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 389 kJ / 1 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,24 g |
Tuky | 51,06 g |
Vláknina | 3,16 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 22,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na větší kousky, ne na jemno, česnek na plátky a orestujeme.
Krok 2: Maso nakrájíme na kousky a restujeme došeda, podlijeme vodou nebo vývarem ale jen do výše masa a dusíme do měkka.
Krok 3: Přidáme hořčici, pepř, sůl, libeček a dodusíme cca 5 minut.
Krok 4: Dáme kysanou a sladkou smetanu, nakrájené okurky na drobné kousky a povaříme 2 minuty. Vypneme sporák, dochutíme dle sebe, necháme spojit chutě. Určitě nedávat mouku!!!!!! Podáváme s těstovinami (já měla kolínka).
Zveřejněno 29. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WoJQ
Moje poznámka
Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WoJQ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 17 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 17 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 9 minutami
Dušené zelí
rimul@email.cz před 14 minutami
Cuketový perník
Raslik před 37 minutami
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 1 hodinou
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 2 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 2 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 2 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovezi s okurkou,
hovězí s kyselou okurkou,
hovězí s okurkami,
hovězí plátky s okurkou,
hovězí maso s okurkou,
omáčka s kyselou okurkou,
veprove s kyselou okurkou,
hovězí na okurkách,
hovězí maso s kyselou okurkou,
hovězí plátky recepty s kyselou okurkou,
vepřové maso s kyselou okurkou,
maso s kyselou okurkou,
hovězí maso s okurkami,
bílá omáčka s kyselíma okurkama,
recep-guláš s kyselými okurkami,
veprove na kyselych okurkach,
recept hovězí s okurkou,
bila omáčka s kyselou okurkou,
vepřové s kysanou okurkou,
omáčka s kyselýma okurkama
Suroviny:
maso hovězí,
cibule bílá,
česnek,
pepř,
sůl,
hořčice pikantní,
okurky sterilované,
libeček,
pepř,
sůl,
smetana kysaná,
smetana sladká
Komentáře (12)
Andrejko, dnes se vynasnažím vyfotit i na talíři
Pipre: Jani, hm vidíš, dobrý nápad s tím restíkem, já se držela receptu, protože moc s kyselými okurkami nevařím, neb u nás se spapaj hned za syrova nebo v salátu (na vánoce), ale zkusím je orestovat, protože asi budu dělat častěji, když už jsem muže donutila k překladu prý
Ladi,ty máš,ale tchýňku.
Kvašáky dejte ke konci vaření,ještě před smetanou.