Marinované, pomalu pečené jehněčí
Jehněčí maso má sice svojí specifickou vůni a chuť, ale správná a poctivá příprava vám zaručí, že si na něm opravdu pochutnáte. Maso bude po upečení krásně šťavnaté, křehké a to díky dobře okořeněné marinádě.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 588 kJ / 2 531 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 250,34 g |
| Tuky | 144,68 g |
| Vláknina | 10,07 g |
| Cholesterol | 936 mg |
| Sodík | 2,71 g |
| Sůl | 6,66 g |
| Sacharidy | 53,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované, pomalu pečené jehněčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXpX
Moje poznámka
Marinované, pomalu pečené jehněčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXpX
Nejnovější recepty
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 1 hodinou
Jemné marokánky
Přidáno před 3 hodinami
Mandlové laskonky
Přidáno před 4 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 9 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 10 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 9 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 10 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 27 minutami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 52 minutami
Bezpracný perník
Fitulka před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 1 hodinou
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 2 hodinami
Bůčkový nářez
Stanas před 2 hodinami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 3 hodinami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 4 hodinami
Tématické fráze:
pečený jehněčí krk,
marinovane jehneci,
pečené jehněčí koleno,
pomalu pečené skopové,
jehneci pecene,
pečene jehněci,
jehněčí na ohni,
pomalu pečený jehněčí hřbet,
skopové maso pomalu pečeně,
naložené jehněčí,
vyborne jehněči,
pomalu pecena jehneci kyta,
pomalu pecene skopove maso,
jehneci recepty,
marinada na skopovy zebra,
pečené skopové dle vanka,
pečené skopové maso marináda,
marinování jehneciho,
pečené naložené jehněčí,
jnehneci marinovane
Suroviny:
maso jehněčí,
koření hřebíček,
jalovec,
skořice mletá,
koření nové koření mleté,
římský kmín mletý,
koriandr sušený,
kardamom,
med,
omáčka teriaky,
česnek,
šťáva citronová,
olej olivový,
sůl,
pepř drcený
Komentáře (23)
Spagetko, dekuji za odkaz..
Rebi, to jsi muj clovek, ja take nejradeji dlabu rukama..vic pak chutna..
To se bude určitě líbit i Tejajce, ta psala, že má ještě tyhle kousky jehňátka v mražáku