Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 195 kJ / 1 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,14 g |
| Tuky | 88,41 g |
| Vláknina | 2,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,42 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 45,65 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborem nebo rýží.
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mX8r
Moje poznámka
Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mX8r
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 18 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 2 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 4 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 5 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 5 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 12 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 15 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 15 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 17 hodinami
Tématické fráze:
vinná marináda,
šťavnatá krkovička,
vinná marináda na maso,
olejová marináda,
marináda s vínem na vepřové maso,
marináda na krkovici,
šťavnatá krkovice,
šťavnatá marinovaná krkovice,
marináda na maso s vínem,
jak na marinované krkovici aby byla stavnata,
stavnata krkovicka recept,
vinna marináda na krkovičku na gril,
krkovice naložená v marinádě až 3 dny,
recept na vinnou marinadu,
štavnatá krkovička na grilu,
krkovička bobkový víno,
vinné marinády na maso,
marináda na maso bobkový list víno,
recepty na štavnatou krkovičku,
štavnatá krkovice recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
víno bílé,
olej,
česnek,
bobkový list,
cukr,
tymián,
pepř,
sůl
Komentáře (33)
Proboha ženský, přece nevaříte první den, aby jste nedokázali odhadnout množství soli k poměru s množstvím masa a tekutin
Nějak nechápu tu dnešní diskuzi o soli. Pokud se vám to zdá moc, tak dejte jednu lžičku a potom dosolte. Ale předem vás ujišťuji, že tu druhou lžičku tam stejně dáte.
asi neumí vařit, že by
Komu se zdají dvě malé zarovnané čajové lžičky na toto množství moc, tak samozřejmě předpokládám, že má svobodnou vůli, dá soli méně a v poslední fázi případně dosolí. Tím je téma sůl pro mě uzavřené
Tak a teď předpokládám, že se ještě karlička vrátí a všem nám to ,,natře'', resp. mě
A debata o solení mi príde absurdná...