Suroviny pro 1
2
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 522 kJ / 603 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,67 g |
Tuky | 66,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 0,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pštrosí steak s dýňovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXA9
Moje poznámka
Pštrosí steak s dýňovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXA9
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 12 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 12 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 6 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 7 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 8 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 9 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 10 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 10 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 12 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 12 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 12 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 13 hodinami
Tématické fráze:
pštrosí steak recept,
pštrosí steak,
pštrosí steaky recept,
recepty na pštrosí steak,
pštrosí srdce recept,
pstrosi medailonky,
recept na pštrosí steak,
pstrosi olej,
pštrosí steaky,
pštrosí filety,
pštrosí srdce,
pštrosí filet recept,
recept pštrosí steak,
pstrosi filet,
pštrosí stejk,
triko steak,
dýňová farma,
pstrosi filet recepty,
pštrosí stehno,
dýňová kaše
Suroviny:
maso pštrosí,
olej olivový,
tymián,
sůl mořská,
pepř čtyř barev,
dýně muškátová,
olej dýňový,
tymián,
rozmarýn,
smetana ke šlehání,
máslo
Komentáře (15)
My dnes jenom vepřová srdce "ala svíčková", jenom hodně zeleniny a trošinku, kdyžtak zředím smetanou