Kančí na červeném víně
Kančí maso má výraznou chuť, vůni a je velice šťavnaté. Za pomoci pomalého hrnce můžete téměř bezpracně připravit kančí maso na červeném víně tak měkké, že se až rozsýpá. Pokud jako přílohu zvolíte houskový knedlík, určitě nešlápnete vedle.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 876 kJ / 1 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,30 g |
Tuky | 14,58 g |
Vláknina | 14,29 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 36,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BX9Y
Moje poznámka
Kančí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BX9Y
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 19 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 8 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 9 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 11 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 11 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 12 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 12 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 12 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 13 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 15 hodinami
Tématické fráze:
kančí na víně,
kančí na červeném víně,
kančí maso na víně,
kanec na víně,
kanči kýta na víně,
kanči kyta na červenem vine,
kanci na vine recept,
divočák na víně,
kanec na červeném vině,
kanci maso na cervenem vine,
kančí žebra na vině,
divocak na cervenem vine,
pečené kančí na víně,
kančí plec na víně,
kanci kyta pecena na vine,
kančí játra na víně,
kančí vine,
pečený kanec na víně,
kančí na víně,
kančí kýty na červeném víně
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
česnek,
víno červené,
voda,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kmín drcený,
pepř celý,
sůl,
sádlo
Komentáře (22)
To víš, někdo se nudil a chtěl se s námi o to podělit
Teď mi přišlo na mail upozornění na komentář a ono tu žádný není
Bohužel i u nás to byl poslední kousek ze skromných zásob divočiny
takže nezbývá, než doufat, že se zase brzy něco objeví