Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašené okurky v PET láhvích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAZn
Moje poznámka
Kvašené okurky v PET láhvích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAZn
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 10 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Tématické fráze:
kvašaky ve skle po cely rok,
kvašený květák,
nálev na kvašené okurky,
pet lahve dobré nápady,
kvašáky na celí rok,
kvašáky v pet lahvi,
sladkokyselé kvašáky,
rychle kvašaky,
rychle kvašené okurky,
kvašená rajčata,
kvašené okurky sterilované,
sterilované kvašáky,
kvašáky v pet láhvích,
kvašáky v petce,
kvašáky v petláhvi,
lahev na okurky,
kvasaky do zelaku,
kvašáky v pet,
sladko kyselé kvašáky,
kvašáky do pet láhve
Suroviny:
okurka čerstvá,
česnek,
sůl,
voda
Komentáře (44)
Klara:
Klara:
Jednou jsem v petce uschovala zbytek okurkoveho nalevu a po par tydnech sel vylit - cpel po petce....a vim, ze i treba slivovice se z petky po par dnech preliva, aby nenacichla (ano, slivka je pomerne "agresivni", ale tady zas probiha kvasny proces, take to pracuje...)