Křidýlka pikantně na bylinkách
Každé křidélko je grilováno k dokonalosti, získávajíc křupavou kůrku a neodolatelnou pikantní chuť. Tento pokrm je ideální pro všechny milovníky výrazných chutí a grilovaných specialit.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 90 kJ / 22 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křidýlka pikantně na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXLL
Moje poznámka
Křidýlka pikantně na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXLL
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
křidýlka na na gril,
mňamky recepty-pikantní křídýlka,
křidélka na bylinkach,
křidýlka z kapra,
kuřecí křidélka na bylinkách,
karbenátky na crispu,
kuřecí křidýlka na bylinkách,
recept na grilovaná kridelka bylinky,
cesnecka a hmozdir
Suroviny:
křídla kuřecí,
česnek,
hořčice vinná,
pomeranče,
pepř,
koření kari,
sůl,
bazalka čerstvá,
libeček,
saturejka,
meduňka,
pažitka,
olej
Komentáře (14)
Jiřinko, určitě můžeš i v troubě, nebo i na pánvi, v mikrovlnce na crispu. Ta marináda je velmi lahodná