Křidýlka pikantně na bylinkách
Každé křidélko je grilováno k dokonalosti, získávajíc křupavou kůrku a neodolatelnou pikantní chuť. Tento pokrm je ideální pro všechny milovníky výrazných chutí a grilovaných specialit.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 90 kJ / 22 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 0,06 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 403 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křidýlka pikantně na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXLL
Moje poznámka
Křidýlka pikantně na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXLL
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 2 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 2 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 3 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 3 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 3 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 21 minutami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 34 minutami
Vařená majonéza
SenBri před 39 minutami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 45 minutami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 1 hodinou
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 1 hodinou
Vánoční linecká kolečka
PrinceznaXena před 1 hodinou
Snadné rumové kuličky
PrinceznaXena před 1 hodinou
Ovesné banánové sušenky
Panova před 2 hodinami
Tématické fráze:
křidýlka na na gril,
mňamky recepty-pikantní křídýlka,
křidélka na bylinkach,
křidýlka z kapra,
kuřecí křidélka na bylinkách,
karbenátky na crispu,
kuřecí křidýlka na bylinkách,
recept na grilovaná kridelka bylinky,
cesnecka a hmozdir
Suroviny:
křídla kuřecí,
česnek,
hořčice vinná,
pomeranče,
pepř,
koření kari,
sůl,
bazalka čerstvá,
libeček,
saturejka,
meduňka,
pažitka,
olej
Komentáře (14)
Jiřinko, určitě můžeš i v troubě, nebo i na pánvi, v mikrovlnce na crispu. Ta marináda je velmi lahodná