Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 927 kJ / 700 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,83 g |
| Tuky | 16,14 g |
| Vláknina | 10,06 g |
| Cholesterol | 203 mg |
| Sodík | 3,03 g |
| Sůl | 7,58 g |
| Sacharidy | 36,06 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme nahrubo a na oleji orestujeme dozlatova.
Krok 2: Přidáme maso, koření a chvilinku orestujeme, ale jen tolik, aby nám paprika nezhořkla a zalijeme cca 2 dcl vody.
Krok 3: Přidáme protlak, povidla a masox a táhneme cca 80-90 minut, do změknutí masa.
Krok 4: Podle potřeby podléváme. Když je maso měkké, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a provaříme. Příloha, knedlík, popřípadě chleba.
Zveřejněno 15. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení guláš s povidly a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5nY
Moje poznámka
Jelení guláš s povidly a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5nY
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 4 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 5 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí langoše
BTKILI před 4 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 4 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 4 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 5 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 5 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 5 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 5 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 5 hodinami
Kuře s divokým kořením
Merylas před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš s povidly,
jeleni gulas,
vepřový guláš s povidly,
recept na jelení guláš,
kanci guláš s povidly,
hovězí s povidly,
zvěřina s povidly,
srnci gulas s povidly,
kančí guláš s povidlama,
zverinovy gulas s povidly,
jelení stehno,
zverinovy gulas s gnocchi,
gulas s povidlama,
top recepty jelení gulaš,
srnčí guláš na povidla,
recept guláše na černém pivu s povidly,
kančí maso s povidly,
jelení guláš na černém pivu,
jelení kýta s povidly,
veprovy gulas z povidlama
Suroviny:
maso jelení,
cibule,
paprika čerstvá červená,
jalovec,
koření gulášové,
masox,
kmín drcený,
povidla švestková,
skořice mletá,
paprika sušená pálivá,
česnek,
protlak rajčatový,
bobkový list,
olej,
mouka hladká
Komentáře (31)
spagetka:Ladi super i hyper, teď před svátky v akci
Koupila jsem jenom jednou stehno z divočáka a to je všechno.