Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Tento recept využívá pomalý hrnec, který umožňuje masu dokonale změknout a spojit se s chutěmi koření a zeleniny. Výsledkem je luxusní a lahodné jídlo, které se doslova rozplývá na jazyku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 739 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,09 g |
Tuky | 55,20 g |
Vláknina | 22,92 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 305 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 47,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvoW
Moje poznámka
Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvoW
Nejnovější recepty
Švestkové chutney
Přidáno před 2 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 11 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkové řezy
Luciksch před 21 minutami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Formanova před 21 minutami
Domácí kmínový chleba
Jurasekjurasek před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Viky90 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 1 hodinou
Niva v bramboráku
kimlo před 4 hodinami
Plovdivské maso
poirotka před 4 hodinami
Nejlepší bublanina
skapaju před 5 hodinami
Pekingská polévka
Rasice před 5 hodinami
Zapečené brambory s masem a se smetanou
paprika1000 před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí líčka v pomalém hrnci,
hovězí líčka na víně s kořenovou zeleninou,
pomalý hrnec lidl,
video recepty na pomalý hrnec lidl,
hovězí líčka paulus,
pomalý hrnec líčka,
recept na hovězí líčka se zeleninou,
hovězí líčka na víně v pomalem hrnci,
teleci licka,
hovězí líčka pomalý hrnec,
lidl pomaly hrnec,
telecí líčka video,
jaké víno k telecím líčkům,
hovězí líčka na červeném víně,
líčka na víně paulus,
přiloha k hovězím líčkům,
hovězí líčka roman paulus,
líčka pomalý hrnec,
hovězí líčka recept paulus,
hovězí líčka na víně paulus
Suroviny:
líčka telecí,
celer,
mrkev,
petržel,
cibule,
cuketa,
víno červené suché,
bujón gelový,
protlak rajčatový,
bobkový list,
koření nové koření mleté,
tymián,
rozmarýn,
olej,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (26)
"Autorem receptu je pan Roman Paulus"
Opravdu?
R. Paulus patří k propagátorům (je jich fffčíl jako žížal po dešti) používání pracně připravovaných consommé. Obávám se, že nějaký prefabrikát, natož gelový!!! by nepoužil…
No, ale třeba už ho LIDL přetvořil k obrazu svému…
ale je to jistě za