Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 913 kJ / 935 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,33 g |
| Tuky | 25,81 g |
| Vláknina | 9,23 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 2,48 g |
| Sůl | 6,11 g |
| Sacharidy | 33,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso dvou barev - čínská kuchyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nV4p
Moje poznámka
Maso dvou barev - čínská kuchyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nV4p
Nejnovější recepty
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 minutami
Hrášková rybí polévka a kapří hranolky
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 12 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 1 hodinou
Guláš uherského grófa
PavelSt před 2 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 8 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 8 hodinami
Květákové placičky
Valis před 9 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 10 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 11 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 11 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
čínské maso dvou barev,
maso dvou barev,
maso dvou barev recept,
čínská kuchyně recepty,
maso dvou barev recepty,
čínská kuchyně vepřové recepty,
čínske maso,
cina maso dvou barev,
smes dvou barev,
čínská masová směs,
čínská kuchyně kuřecí maso,
recept maso dvou barev,
čína dvou barev,
recepty na čínskou kuchyni,
recepty čínské kuchyně,
recepty maso dvou barev,
blanšírované maso,
maso dvou barev čína,
blanšírované zelí,
čínské recepty z vepřového masa
Suroviny:
játra vepřová,
škrob,
kýta vepřová,
sůl,
škrob,
vejce,
zelí bílé,
česnek,
víno,
omáčka sojová,
wei-su,
olej,
houby,
chilli paprika čerstvá,
vývar
Komentáře (12)
Čínskou kuchyni (tu "nepočeštělou") miluju, ale sama zrovna moc neovládám. Ať se snažím sebevíc, nikdy to není "ono"